Search The ForumSearch   RegisterRegister  LoginLogin

AfterLogic Aurora

 AfterLogic Forum : AfterLogic Aurora
Subject Topic: No button to start Onlyoffice Post ReplyPost New Topic
Author
Message << Prev Topic | Next Topic >>
Tower on A1
Newbie
Newbie


Joined: 15 April 2021
Online Status: Offline
Posts: 3
Posted: 15 April 2021 at 2:35am | IP Logged Quote Tower on A1

Hello Afterlogic Team,

these are my requirements:

Afterlogic Aurora 8.8.0
OfficeDocumentEditor.config.json: Disabled - false / DocumentServerUrl specified
OfficeDocumentViewer.config.json: Disabled true
Onlyoffice installed on external server
Onlyoffice works with Nextcloud

The button for editing a file is not displayed.

Best regards,
Tower

No edit button
Back to Top View Tower on A1's Profile Search for other posts by Tower on A1
 
Igor
AfterLogic Support
AfterLogic Support


Joined: 24 June 2008
Location: United States
Online Status: Offline
Posts: 5635
Posted: 15 April 2021 at 3:57am | IP Logged Quote Igor

Upon investigating this, we've found out there's an issue with the default configuration file, and one generated from it in data/settings/modules directory is affected as well.

Please edit ExtensionsToView list and remove the dots from its entries, e.g.:

Code:
    "ExtensionsToView": [
        [
            "docx",
            "dotx"
        ],
        "array"
    ],


Hope this helps. This will be corrected in the next update, of course.

--
Regards,
Igor, Afterlogic Support
Back to Top View Igor's Profile Search for other posts by Igor
 
Tower on A1
Newbie
Newbie


Joined: 15 April 2021
Online Status: Offline
Posts: 3
Posted: 15 April 2021 at 6:38am | IP Logged Quote Tower on A1

Perfect! It works now.

Is there also a solution for the list view?

Thanks and best regards,
Tower
Back to Top View Tower on A1's Profile Search for other posts by Tower on A1
 
Igor
AfterLogic Support
AfterLogic Support


Joined: 24 June 2008
Location: United States
Online Status: Offline
Posts: 5635
Posted: 15 April 2021 at 7:05am | IP Logged Quote Igor

Quote:
Is there also a solution for the list view?


Not sure what issue you're referring to, can you explain in more detail? A screenshot reflecting it would probably help. Thank you.

--
Regards,
Igor, Afterlogic Support
Back to Top View Igor's Profile Search for other posts by Igor
 
Tower on A1
Newbie
Newbie


Joined: 15 April 2021
Online Status: Offline
Posts: 3
Posted: 15 April 2021 at 8:14am | IP Logged Quote Tower on A1

Sorry, I meant the files table view. There are no buttons in this view.

Regards,
Tower


table view
Back to Top View Tower on A1's Profile Search for other posts by Tower on A1
 
Igor
AfterLogic Support
AfterLogic Support


Joined: 24 June 2008
Location: United States
Online Status: Offline
Posts: 5635
Posted: 16 April 2021 at 1:11am | IP Logged Quote Igor

Ah, yes that's a known issue and I believe it's already corrected by the developers, the fix will be there in the next update of Aurora.

--
Regards,
Igor, Afterlogic Support
Back to Top View Igor's Profile Search for other posts by Igor
 

If you wish to post a reply to this topic you must first login
If you are not already registered you must first register

  Post ReplyPost New Topic
Printable version Printable version

Forum Jump

Powered by Web Wiz Forums version 7.9
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide