Search The ForumSearch   RegisterRegister  LoginLogin

AfterLogic WebMail Pro

 AfterLogic Forum : AfterLogic WebMail Pro
Subject Topic: 2FA backup codes Post ReplyPost New Topic
Author
Message << Prev Topic | Next Topic >>
wbenkhoud
Groupie
Groupie
Avatar

Joined: 16 July 2019
Location: Tunisia
Online Status: Offline
Posts: 44
Posted: 26 February 2021 at 2:41am | IP Logged Quote wbenkhoud

Hello,

When activating 2FA backup codes, the file is generated without codes (Also nothing added to database). How to fix it?

Version 8.5.4

Thank you

Best regrads,
Wafa Ben Khoud
Back to Top View wbenkhoud's Profile Search for other posts by wbenkhoud
 
Igor
AfterLogic Support
AfterLogic Support


Joined: 24 June 2008
Location: United States
Online Status: Offline
Posts: 5622
Posted: 26 February 2021 at 3:10am | IP Logged Quote Igor

Are you saying the file is completely empty, or it still has some content in it, just not the codes?

Also, are the codes actually displayed in the popup and in the Print mode? Assuming they're displayed and you close the popup and open it again, are you getting the same codes as the last time or those are different?

One last thing, if you check debug logs, do you get any errors there?

--
Regards,
Igor, Afterlogic Support
Back to Top View Igor's Profile Search for other posts by Igor
 
wbenkhoud
Groupie
Groupie
Avatar

Joined: 16 July 2019
Location: Tunisia
Online Status: Offline
Posts: 44
Posted: 26 February 2021 at 3:21am | IP Logged Quote wbenkhoud

Hi Igor,

Just not the codes

File content :Backup codes
Keep these backup codes somewhere safe but accessible.


wbenkhoud@globalnet.tn

You can only use each backup code once.
"Backup codes
Keep these backup codes somewhere safe but accessible.


wbenkhoud@domain.tn

You can only use each backup code once."

I did not seen the codes neither in the pop nor in print mode : It seems that they are not generated as nothing is written in database

I will ckeck debug logs

Thank you

Back to Top View wbenkhoud's Profile Search for other posts by wbenkhoud
 
Igor
AfterLogic Support
AfterLogic Support


Joined: 24 June 2008
Location: United States
Online Status: Offline
Posts: 5622
Posted: 26 February 2021 at 3:32am | IP Logged Quote Igor

OK, and be sure to try using "Get new code" tool. Also, checking PHP/webserver logs may be needed, if WebMail debug logs don't show any relevant info.

--
Regards,
Igor, Afterlogic Support
Back to Top View Igor's Profile Search for other posts by Igor
 

If you wish to post a reply to this topic you must first login
If you are not already registered you must first register

  Post ReplyPost New Topic
Printable version Printable version

Forum Jump

Powered by Web Wiz Forums version 7.9
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide