Search The ForumSearch   RegisterRegister  LoginLogin

AfterLogic WebMail Pro

 AfterLogic Forum : AfterLogic WebMail Pro
Subject Topic: sprites2x.png does not match sprites.pn Post ReplyPost New Topic
Author
Message << Prev Topic | Next Topic >>
tigertech
Newbie
Newbie


Joined: 21 November 2019
Online Status: Offline
Posts: 14
Posted: 22 January 2021 at 10:57am | IP Logged Quote tigertech

I made a tiny change to use the high-resolution images at "/static/styles/images/sprites2x.png" rather than "/static/styles/images/sprites.png", but found that the two images don't match:

1. (Minor) The "U" is not underlined;

2. (Major) The "strikethrough" icon is missing, putting the "undo" and "redo" icons in the wrong place when composing messages.

I fixed this at https://webmail.tigertech.net/static/styles/images/sprites2x.png (feel free to copy it). You simply replace "/images/sprites.png" in the theme CSS with "/images/sprites2x.png" to make it use them.

This looks much better on high-resolution monitors; perhaps the change can be made upstream.
Back to Top View tigertech's Profile Search for other posts by tigertech
 
Igor
AfterLogic Support
AfterLogic Support


Joined: 24 June 2008
Location: United States
Online Status: Offline
Posts: 5599
Posted: 24 January 2021 at 11:23pm | IP Logged Quote Igor

Thank you! I am forwarding this to the developers now.

--
Regards,
Igor, Afterlogic Support
Back to Top View Igor's Profile Search for other posts by Igor
 

If you wish to post a reply to this topic you must first login
If you are not already registered you must first register

  Post ReplyPost New Topic
Printable version Printable version

Forum Jump

Powered by Web Wiz Forums version 7.9
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide