Search The ForumSearch   RegisterRegister  LoginLogin

AfterLogic WebMail Lite 7

 AfterLogic Forum : AfterLogic WebMail Lite 7
Subject Topic: When replying, always one "Re" in subject Post ReplyPost New Topic
Author
Message << Prev Topic | Next Topic >>
thetevfik
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 28 December 2020
Location: Turkey
Online Status: Offline
Posts: 2
Posted: 28 December 2020 at 4:06am | IP Logged Quote thetevfik

In my company, we are using afterlogic webmail lite 7.7.9 installed on windows server 2019. When replying to an email, afterlogic webmail lite client was adding numbers to "Re:" into the subject. Like Re[4],Re[6]
I added below line in file c:\inetpub\wwwroot\data\settings\config.php
'webmail.join-reply-prefixes'=>false,

Now it is better. But this time, the client is simply adding 'Re:' to every reply. Upon multiple mails exchange subject becomes like this "Re: Re: Re: Re: BlaBla". What I need is, I want only one "Re:" in subject regardless of how many emails are exchanged. I want no numbers, no multiple "Re:". What should I do?
Back to Top View thetevfik's Profile Search for other posts by thetevfik
 
Igor
AfterLogic Support
AfterLogic Support


Joined: 24 June 2008
Location: United States
Online Status: Offline
Posts: 5700
Posted: 28 December 2020 at 5:13am | IP Logged Quote Igor

You can try the following - in static/js/app.js file, locate the following code around line 3062:

Code:
if (sResPart.count === 1)
{
     sReSubject += sResPart.prefix + ': ';
}
else
{
     sReSubject += sResPart.prefix + '[' + sResPart.count + ']: ';
}


and replace it with:

Code:
sReSubject += sResPart.prefix + ': ';


Supply the following settings in data/settings/config.php file:

Code:
'webmail.join-reply-prefixes'=>true,
'labs.use-app-min-js'=>false,


and be sure to clear browser cache to apply changes.

--
Regards,
Igor, Afterlogic Support
Back to Top View Igor's Profile Search for other posts by Igor
 
thetevfik
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 28 December 2020
Location: Turkey
Online Status: Offline
Posts: 2
Posted: 30 December 2020 at 4:07am | IP Logged Quote thetevfik

Thank you very much Igor.
It worked as hell.
Back to Top View thetevfik's Profile Search for other posts by thetevfik
 

If you wish to post a reply to this topic you must first login
If you are not already registered you must first register

  Post ReplyPost New Topic
Printable version Printable version

Forum Jump

Powered by Web Wiz Forums version 7.9
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide