Search The ForumSearch   RegisterRegister  LoginLogin

AfterLogic Aurora Files

 AfterLogic Forum : AfterLogic Aurora Files
Subject Topic: Limit for upload files Post ReplyPost New Topic
Author
Message << Prev Topic | Next Topic >>
Jancs
Newbie
Newbie


Joined: 26 November 2019
Location: Latvia
Online Status: Offline
Posts: 3
Posted: 26 November 2019 at 11:36am | IP Logged Quote Jancs

Hi!

I met strange limits for file uploads - if I try to upload anything over 2 MB, I get the error message saying that "The file cannot be uploaded as it's too big.". No problems for download.

Log file does not contain anything of any value:
[19:21:21.83][c0987cb0] ===== API: Files::UploadFile
[19:21:21.86][c0987cb0] ApiException
[19:21:21.86][c0987cb0] @Time: 0.1682
[19:21:21.86][c0987cb0] @TimeApiInit: 0.1391

My php.ini settings:
post_max_size=200M
upload_max_filesize = 100M
max_file_uploads = 50

can't imagine anything else related to the issue. (Vesion - last stable)
Back to Top View Jancs's Profile Search for other posts by Jancs
 
Jancs
Newbie
Newbie


Joined: 26 November 2019
Location: Latvia
Online Status: Offline
Posts: 3
Posted: 26 November 2019 at 12:32pm | IP Logged Quote Jancs

More to the issue:
AttachmentSizeLimit is 0 (CoreWebClient/config.json), it does not change anything if it is set to any other value, it seems it is not evaluated at all in the FilesWebclient.app.c869d887a25c1c225a33.js

Somehow it does not get to detailed error message (msg COREWEBCLIENT/ERROR_UPLOAD_SIZE_DETAILED), it stops somewhere before it as value of size limit is not displayed (msg COREWEBCLIENT/ERROR_UPLOAD_SIZE gets in pop-up).

I even tried to block out iSize valuation in FilesWebclient.app.c869d887a25c1c225a33.js, but w/o results.
Back to Top View Jancs's Profile Search for other posts by Jancs
 
Igor
AfterLogic Support
AfterLogic Support


Joined: 24 June 2008
Location: United States
Online Status: Offline
Posts: 5367
Posted: 27 November 2019 at 12:33am | IP Logged Quote Igor

To let us help you on this, please open a ticket in HelpDesk and provide us with your installation URL and a test account we can reproduce the issue on. Thanks.

--
Regards,
Igor, Afterlogic Support
Back to Top View Igor's Profile Search for other posts by Igor
 

If you wish to post a reply to this topic you must first login
If you are not already registered you must first register

  Post ReplyPost New Topic
Printable version Printable version

Forum Jump

Powered by Web Wiz Forums version 7.9
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide