Search The ForumSearch   RegisterRegister  LoginLogin

MailBee.NET SMTP

 AfterLogic Forum : MailBee.NET SMTP
Subject Topic: Mail Merge and Content-Transfer-Encoding Post ReplyPost New Topic
Author
Message << Prev Topic | Next Topic >>
loredano
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 11 April 2018
Location: Italy
Online Status: Offline
Posts: 15
Posted: 11 April 2018 at 12:52am | IP Logged Quote loredano

Hi,
I tried to set Content-Transfer-Encoding in your Mail merge and bulk mail
example, example.
I note that the "Content-Transfer-Encoding": is always set to "quoted-printable".
These are the lines of code I added:

mailer.Message.MailTransferEncodingPlain = MailTransferEncoding.Base64;
mailer.Message.MailTransferEncodingHtml = MailTransferEncoding.Base64;

What the problem or my error?

Best regards.
Loredano Quaglia
Back to Top View loredano's Profile Search for other posts by loredano
 
Alex
AfterLogic Support
AfterLogic Support
Avatar

Joined: 19 November 2003
Online Status: Offline
Posts: 2159
Posted: 11 April 2018 at 3:04am | IP Logged Quote Alex

Hi,

Not sure which particular sample you're using. What if you try with a simple message, not mail merge? Does it work?

Regards,
Alex
Back to Top View Alex's Profile Search for other posts by Alex
 
loredano
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 11 April 2018
Location: Italy
Online Status: Offline
Posts: 15
Posted: 11 April 2018 at 4:05am | IP Logged Quote loredano

Hi,
I just add the two code lines

to your example for mail merge:

mailer.Message.MailTransferEncodingPlain = MailTransferEncoding.Base64;
mailer.Message.MailTransferEncodingHtml = MailTransferEncoding.Base64;

"Send series of e-mails based on template and database" at link:
https://afterlogic.com/mailbee-net/docs/mail_merge.html

With a single message it work, but I need mail merge also.

Best Regards
LQ
Back to Top View loredano's Profile Search for other posts by loredano
 
Alex
AfterLogic Support
AfterLogic Support
Avatar

Joined: 19 November 2003
Online Status: Offline
Posts: 2159
Posted: 11 April 2018 at 7:03am | IP Logged Quote Alex

Hi,

Indeed, it was a bug. Please try the update from https://afterlogic.com/updates/mailbee_net.zip

Regards,
Alex
Back to Top View Alex's Profile Search for other posts by Alex
 
loredano
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 11 April 2018
Location: Italy
Online Status: Offline
Posts: 15
Posted: 11 April 2018 at 7:11am | IP Logged Quote loredano

Ok, thanks.
I try it as soon as.

Regards
Loredano
Back to Top View loredano's Profile Search for other posts by loredano
 

If you wish to post a reply to this topic you must first login
If you are not already registered you must first register

  Post ReplyPost New Topic
Printable version Printable version

Forum Jump

Powered by Web Wiz Forums version 7.9
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide