Search The ForumSearch   RegisterRegister  LoginLogin

MailBee.NET IMAP

 AfterLogic Forum : MailBee.NET IMAP
Subject Topic: MailBee 8.0.2 Imap object default timeout Post ReplyPost New Topic
Author
Message << Prev Topic | Next Topic >>
witterholt
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 04 August 2009
Location: Netherlands
Online Status: Offline
Posts: 9
Posted: 20 January 2015 at 6:28am | IP Logged Quote witterholt

Since I've upgraded from Mailbee .NET Objects 7.3 to 8.0.2 the Connect method of the Imap object almost instantly returns a time-out error while the property TimeOut is set to 0. According to the help this value should mean that the time-out is "wait indefinitely".
In the previous version the zero value of the timeout property works as described in the help.
Back to Top View witterholt's Profile Search for other posts by witterholt
 
Igor
AfterLogic Support
AfterLogic Support


Joined: 24 June 2008
Location: United States
Online Status: Offline
Posts: 5771
Posted: 20 January 2015 at 6:40am | IP Logged Quote Igor

Thank you, I've confirmed the issue and have reported it to the developers. Will let you know once I hear back from them.

--
Regards,
Igor, AfterLogic Support
Back to Top View Igor's Profile Search for other posts by Igor
 
Alex
AfterLogic Support
AfterLogic Support
Avatar

Joined: 19 November 2003
Online Status: Offline
Posts: 2159
Posted: 20 January 2015 at 11:35am | IP Logged Quote Alex

This issue is now fixed and will be published in the next release (in a couple of weeks).

Regards,
Alex
Back to Top View Alex's Profile Search for other posts by Alex
 

If you wish to post a reply to this topic you must first login
If you are not already registered you must first register

  Post ReplyPost New Topic
Printable version Printable version

Forum Jump

Powered by Web Wiz Forums version 7.9
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide