Search The ForumSearch   RegisterRegister  LoginLogin

MailBee.NET POP3

 AfterLogic Forum : MailBee.NET POP3
Subject Topic: Authentication error Post ReplyPost New Topic
Author
Message << Prev Topic | Next Topic >>
soccer2d
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 02 May 2007
Location: United States
Online Status: Offline
Posts: 11
Posted: 11 March 2014 at 11:37am | IP Logged Quote soccer2d

Does anyone know what settings allow a successful login to outlook.office365.com for pop3? Is a specific version of mailbee needed? SSL 995 with authentication set to any of the choices and ssl set to onconnect or any choice doesn't allow me in. It either returns unknown user/pass, won't connect at all or authentication type not supported. Window live mail with the same settings works fine.
Back to Top View soccer2d's Profile Search for other posts by soccer2d
 
Igor
AfterLogic Support
AfterLogic Support


Joined: 24 June 2008
Location: United States
Online Status: Offline
Posts: 5874
Posted: 12 March 2014 at 2:36am | IP Logged Quote Igor

Did you try using pop3.live.com as a server name? If you put that one, MailBee will apply port number and SSL settings automatically, assuming you didn't disable autodetection feature.

Also, make sure connection via POP3 is allowed in Outlook account settings.

--
Regards,
Igor, AfterLogic Support
Back to Top View Igor's Profile Search for other posts by Igor
 

If you wish to post a reply to this topic you must first login
If you are not already registered you must first register

  Post ReplyPost New Topic
Printable version Printable version

Forum Jump

Powered by Web Wiz Forums version 7.9
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide