Search The ForumSearch   RegisterRegister  LoginLogin

AfterLogic MailSuite

 AfterLogic Forum : AfterLogic MailSuite
Subject Topic: Send Mail Failed Post ReplyPost New Topic
Author
Message << Prev Topic | Next Topic >>
Weslie
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 02 May 2013
Online Status: Offline
Posts: 3
Posted: 02 May 2013 at 11:38pm | IP Logged Quote Weslie

I Can't send mails via the webmail which was built in MailSuite.
The Message is ' Can't Send Mail '.
I had disabled the firewall and reinstall it,but I Can't Send Mail either.
The Settings of accounts are correct.
Back to Top View Weslie's Profile Search for other posts by Weslie
 
Igor
AfterLogic Support
AfterLogic Support


Joined: 24 June 2008
Location: United States
Online Status: Offline
Posts: 6064
Posted: 02 May 2013 at 11:42pm | IP Logged Quote Igor

Make sure you don't have any other SMTP daemons, such as sendmail, running on the system. Checking the logs might shed some light on the reasons of the issue.

If you'd like our team to help you with this, please open a ticket in our HelpDesk.

--
Regards,
Igor, AfterLogic Support
Back to Top View Igor's Profile Search for other posts by Igor
 
Weslie
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 02 May 2013
Online Status: Offline
Posts: 3
Posted: 02 May 2013 at 11:51pm | IP Logged Quote Weslie

that's the only one mail daemon
Back to Top View Weslie's Profile Search for other posts by Weslie
 
Weslie
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 02 May 2013
Online Status: Offline
Posts: 3
Posted: 03 May 2013 at 1:11am | IP Logged Quote Weslie

Igor wrote:
Make sure you don't have any other SMTP daemons, such as sendmail, running on the system. Checking the logs might shed some light on the reasons of the issue.

If you'd like our team to help you with this, please open a ticket in our HelpDesk.

--
Regards,
Igor, AfterLogic Support


that's the only mail daemon
Back to Top View Weslie's Profile Search for other posts by Weslie
 
Igor
AfterLogic Support
AfterLogic Support


Joined: 24 June 2008
Location: United States
Online Status: Offline
Posts: 6064
Posted: 03 May 2013 at 7:56pm | IP Logged Quote Igor

Looks like we'll need to take a look at your installation to help you there. If you wish to proceed that way, please open a HelpDesk ticket. Thanks!

--
Regards,
Igor, AfterLogic Support
Back to Top View Igor's Profile Search for other posts by Igor
 

If you wish to post a reply to this topic you must first login
If you are not already registered you must first register

  Post ReplyPost New Topic
Printable version Printable version

Forum Jump

Powered by Web Wiz Forums version 7.9
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide