Search The ForumSearch   RegisterRegister  LoginLogin

MailBee.NET POP3

 AfterLogic Forum : MailBee.NET POP3
Subject Topic: embeded images not appear Post ReplyPost New Topic
Author
Message << Prev Topic | Next Topic >>
talaattito
Groupie
Groupie
Avatar

Joined: 05 October 2011
Location: Egypt
Online Status: Offline
Posts: 44
Posted: 25 November 2012 at 12:34am | IP Logged Quote talaattito

please this is my code
-------------------------------------
Dim msg As New MailMessage
msg = pop.DownloadEntireMessage("1")
msg.GetHtmlAndSaveRelatedFiles()
msg.Parser.HtmlToPlainMode = HtmlToPlainAutoConvert.IfNoPlain
txtsubject.Text = msg.Subject
fromstr = msg.From.Email.ToString
If msg.BodyHtmlText = "" Then
txtbody.InnerText = msg.BodyPlainText
Else
txtbody.InnerHtml = msg.BodyHtmlText
End If
msg.Attachments.SaveAll("c:\Temp\")
-------------------------------------------------
my problem is embeded images not appear in the body what is the wrong of my code
please help me
im using mailbee.net 7.2
thanks
Back to Top View talaattito's Profile Search for other posts by talaattito
 
Igor
AfterLogic Support
AfterLogic Support


Joined: 24 June 2008
Location: United States
Online Status: Offline
Posts: 5874
Posted: 26 November 2012 at 12:36am | IP Logged Quote Igor

Well yes, it's not going to work that way. You are saving attachments to filesystem, but you're not telling HTML where to find them, they're still referred with CIDs, not by URLs.

There's a special GetHtmlAndSaveRelatedFiles method for saving attachments and preparing HTML body according to save path, please see this tutorial for detailed guidelines.

--
Regards,
Igor, AfterLogic Support
Back to Top View Igor's Profile Search for other posts by Igor
 
talaattito
Groupie
Groupie
Avatar

Joined: 05 October 2011
Location: Egypt
Online Status: Offline
Posts: 44
Posted: 26 November 2012 at 3:04am | IP Logged Quote talaattito

same problem my frind where if relpaced this line in my code
msg.GetHtmlAndSaveRelatedFiles()
by
env.MessagePreview.Parser.WorkingFolder = "C:\Temp"
env.MessagePreview.GetHtmlAndSaveRelatedFiles(Nothing, VirtualMappingType.NonWeb, MessageFolderBehavior.CreateOnly)

the images downloaded to the WorkingFolder fine but also not appear in body of message

plaese any help
Back to Top View talaattito's Profile Search for other posts by talaattito
 
Igor
AfterLogic Support
AfterLogic Support


Joined: 24 June 2008
Location: United States
Online Status: Offline
Posts: 5874
Posted: 26 November 2012 at 3:06am | IP Logged Quote Igor

The code doesn't reflect saving HTML itself. Make sure you're doing it according to the sample in documentation.

--
Regards,
Igor, AfterLogic Support
Back to Top View Igor's Profile Search for other posts by Igor
 
talaattito
Groupie
Groupie
Avatar

Joined: 05 October 2011
Location: Egypt
Online Status: Offline
Posts: 44
Posted: 26 November 2012 at 3:34am | IP Logged Quote talaattito

the code work fine but this problem
please can you give me complete simple sample to this Purpose
Sorry to trouble
Back to Top View talaattito's Profile Search for other posts by talaattito
 
Igor
AfterLogic Support
AfterLogic Support


Joined: 24 June 2008
Location: United States
Online Status: Offline
Posts: 5874
Posted: 26 November 2012 at 3:39am | IP Logged Quote Igor

We don't have any other samples except for those found in product documentation and tutorials. Probably, you would need to take a closer look at mappingType parameter as it affects the functionality a lot.

--
Regards,
Igor, AfterLogic Support
Back to Top View Igor's Profile Search for other posts by Igor
 

If you wish to post a reply to this topic you must first login
If you are not already registered you must first register

  Post ReplyPost New Topic
Printable version Printable version

Forum Jump

Powered by Web Wiz Forums version 7.9
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide