Search The ForumSearch   RegisterRegister  LoginLogin

MailBee Objects

 AfterLogic Forum : MailBee Objects
Subject Topic: Message headers not coming back Post ReplyPost New Topic
Author
Message << Prev Topic | Next Topic >>
George3
Newbie
Newbie


Joined: 27 June 2012
Online Status: Offline
Posts: 2
Posted: 27 June 2012 at 8:05am | IP Logged Quote George3

I tried using the sample vb6 MailBee POP3 Demo 2 .exe to pull back message headers but it returns nothing.

Then after trying that I unchecked the "Headers only" option and I do receive back some of the message for multipart messages but there are several lines above what I am seeing in the "Body" preview that are missing. I do get back information in the "From" and "To" and "Subject" fields on the form.

Any suggestion? Could this have to do with the message header format?

Thanks,
Back to Top View George3's Profile Search for other posts by George3
 
Alex
AfterLogic Support
AfterLogic Support
Avatar

Joined: 19 November 2003
Online Status: Offline
Posts: 2179
Posted: 27 June 2012 at 8:21am | IP Logged Quote Alex

Could you please provide a test account? It's not completely clear what's going on there. You can submit these details through our HelpDesk.

Regards,
Alex
Back to Top View Alex's Profile Search for other posts by Alex
 
George3
Newbie
Newbie


Joined: 27 June 2012
Online Status: Offline
Posts: 2
Posted: 27 June 2012 at 8:35am | IP Logged Quote George3

I just did with more detail. Let me know if you need something more.

Thanks,
Back to Top View George3's Profile Search for other posts by George3
 

If you wish to post a reply to this topic you must first login
If you are not already registered you must first register

  Post ReplyPost New Topic
Printable version Printable version

Forum Jump

Powered by Web Wiz Forums version 7.9
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide