Search The ForumSearch   RegisterRegister  LoginLogin

General Issues

 AfterLogic Forum : General Issues
Subject Topic: Yahoo! Mail SMTP Post ReplyPost New Topic
Author
Message << Prev Topic | Next Topic >>
iraqdevil
Newbie
Newbie


Joined: 11 September 2010
Location: Syrian Arab Republic
Online Status: Offline
Posts: 3
Posted: 11 September 2010 at 4:39pm | IP Logged Quote iraqdevil

Hi dears,
I am using AfterLogic amazing PHP mail client, WebMail Lite, I can see my
messages on Yahoo! account quite nicely, but I fail to use SMTP, and I see
"can't send message" error.
Here is my settings.xml file
           <IncomingMailProtocol>0</IncomingMailProtocol>
           <IncomingMailServer>pop3.live.com</IncomingMailServ er>
           <IncomingMailPort>995</IncomingMailPort>
           <OutgoingMailServer>smtp.live.com</OutgoingMailServ er>
           <OutgoingMailPort>587</OutgoingMailPort>
           <ReqSmtpAuth>1</ReqSmtpAuth>
can anyone of you help me out of this?
like giving me the correct settings.xml example.

I would appreciate it.
Thanks in advance
Back to Top View iraqdevil's Profile Search for other posts by iraqdevil
 
Igor
AfterLogic Support
AfterLogic Support


Joined: 24 June 2008
Location: United States
Online Status: Offline
Posts: 6064
Posted: 13 September 2010 at 12:23am | IP Logged Quote Igor

Are you sure this is about Yahoo mail service? The servers you have specified would rather apply to MSN/HotMail/Live.com service and not Yahoo.

--
Regards,
Igor, AfterLogic Support
Back to Top View Igor's Profile Search for other posts by Igor
 

If you wish to post a reply to this topic you must first login
If you are not already registered you must first register

  Post ReplyPost New Topic
Printable version Printable version

Forum Jump

Powered by Web Wiz Forums version 7.9
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide