Search The ForumSearch   RegisterRegister  LoginLogin

MailBee.NET SMTP

 AfterLogic Forum : MailBee.NET SMTP
Subject Topic: System.Security.Authentication Error Post ReplyPost New Topic
Author
Message << Prev Topic | Next Topic >>
ImmoConnect
Newbie
Newbie
Avatar

Joined: 23 February 2009
Location: France
Online Status: Offline
Posts: 35
Posted: 02 March 2010 at 7:05am | IP Logged Quote ImmoConnect

Hello,

We have the following error :

System.Security.Authentication.AuthenticationException: chec d'un appel SSPI, consultez l'exception interne. ---> System.ComponentModel.Win32Exception: Le jeton fourni la fonction n'est pas valide
   --- Fin de la trace de la pile d'exception interne ---
    System.Net.Security.SslState.CheckThrow(Boolean authSucessCheck)
    System.Net.Security.SslState.get_SecureStream()
    System.Net.Security.SslStream.Read(Byte[] buffer, Int32 offset, Int32 count)
    ee.a(Byte[] A_0, Int32 A_1)
    d0.a(Byte[] A_0, Int32 A_1)
    cy.ak()
    bb.a(String A_0, Int32 A_1, Boolean A_2, Socket A_3, EndPoint A_4)
    bb.y()
    gv.y()
    fx.y()
    cf.a5()
    hb.b(Boolean A_0)
    MailBee.SmtpMail.Smtp.Connect()
    Rodacom.Mail.ManagerMail.MailManager.TestSmtpOnly(IAccountCo nfiguration account)
---------- in --------------
    Rodacom.Mail.ManagerMail.MailManager.TestSmtpOnly(IAccountCo nfiguration account)
    Rodacom.Mail.ManagerMail.MailManager.LaunchTest(Object param, Boolean testsmtp, Boolean testpop)
    Rodacom.Mail.ManagerMail.MailManager.TestAccountInThread(Obj ect param)
    Rodacom.ThreadLauncherManager.b.a(Object A_0)
    System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart_Context(Object state)
    System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state)
    System.Threading.ThreadHelper.ThreadStart(Object obj)

The error's source seems to comes from windows framework but have you any clue about this ?

Thanks by advance.
Back to Top View ImmoConnect's Profile Search for other posts by ImmoConnect
 
Igor
AfterLogic Support
AfterLogic Support


Joined: 24 June 2008
Location: United States
Online Status: Offline
Posts: 5722
Posted: 02 March 2010 at 7:35am | IP Logged Quote Igor

Can the issue be reproduced on other machines? Is it possible to provide us with a small test application we could use to reproduce this? You can send us files confidentially via AfterLogic HelpDesk.

--
Regards,
Igor, AfterLogic Support
Back to Top View Igor's Profile Search for other posts by Igor
 
namtuk
Newbie
Newbie


Joined: 18 December 2006
Location: France
Online Status: Offline
Posts: 35
Posted: 24 April 2017 at 10:58pm | IP Logged Quote namtuk

I have same problem since some weeks, it is random and can't reproduce. In most case (but not all) it is when connecting to Zimbra server in IMAP4, using SSL.
Any idea how to sole this problem? (using Mailbee 10)

Regards
jc
Back to Top View namtuk's Profile Search for other posts by namtuk
 
Alex
AfterLogic Support
AfterLogic Support
Avatar

Joined: 19 November 2003
Online Status: Offline
Posts: 2158
Posted: 25 April 2017 at 12:55am | IP Logged Quote Alex

Please try the latest version. It has some fixes in regard to AuthenticationException.

Regards,
Alex
Back to Top View Alex's Profile Search for other posts by Alex
 

If you wish to post a reply to this topic you must first login
If you are not already registered you must first register

  Post ReplyPost New Topic
Printable version Printable version

Forum Jump

Powered by Web Wiz Forums version 7.9
Copyright ©2001-2004 Web Wiz Guide